Cenik

Vstopnice

Obdobje
Popust
1 dan
3 dni
Polna cena
/
15,00 €
30,00 €
1.7. - 11.7.
10 %
13,50 €
27,00 €
1.6. - 30.6.
20 %
12,00 €
24,00 €
16.5. - 31.5.
>30 %
10,00 €
20,00 €
Družinski popust
Otroci in mladostniki do 16. leta imajo v spremstvu vsaj enega od staršev prost vstop. Pozor – osebe do 16 let brez spremstva staršev morajo imeti vstopnico.
Skupinski popust
Ob vsakem nakupu 5 vstopnic v predprodaji dobite 1 brezplačno. Velja za 1 dnevne in 3 dnevne vstopnice.
Parkiranje *
3 € / vozilo. Prodaja se vrši izključno na prizorišču.
Parkiranje avtobusov *
12 € / vozilo.
Kampiranje
10 € / na osebo. Cena kampiranja se zaračuna na osebo in je enotna za eno ali tri nočitve v kampu. Najema parcele za postavitev šotora ne zaračunavamo.
Opombe

*Cena parkiranja velja za enkratno parkiranje. V kolikor voznik zapusti parkirni prostor in se nanj znova vrne, pa čeprav isti dan, je potrebno parkirnino plačati ponovno.
*V kolikor voznik pusti vozilo na parkirišču preko noči ali vse dni festivala, plača le enkratno parkirnino.

Spremembe in odpovedi programa

1. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa brez vnaprejšnje napovedi spremembe.

2. Vračilo kupnine za vstopnice se izvede v primeru odpovedi oz. neizvedbe programa ali njegovega dela. Tako se vračilo kupnine za enodnevno vstopnico izvede na zahtevo kupca v primeru odpovedi ali neizvedbe programa, v kolikor je neizvedeni del programa daljši od 40% napovedanega programa za tisti dan, za katerega velja posamezna vstopnica. V primeru zahtevanega vračila kupnine za tridnevno vstopnico se kupnina vrne v primeru odpovedi celotnega festivala, v primeru delne neizvedbe programa pa v sorazmernem deležu za tisti del programa, ki ga organizator ni izvedel v primeru, da neizvedeni del programa presega 40% napovedanega programa za vse tri dni festivala za katerega se zahteva plačilo vstopnine.

3. V primeru odpovedi festivala ali v primeru neizvedbe dela programa se organizator zavezuje, da bo postopek za vračilo denarja objavil na tem mestu v roku 5 dni po zadnjem festivalskem dnevu.