Novice

Aktualna obvestila, predfestivalsko dogajanje in napovedi.

Petinšestdesettisočkrat hvala

Organizatorji festivala smo ob zaključku 53. izvedbe zadovoljni. Pivo in cvetje še naprej pridobiva na ugledu, program smo izvedli do minute natančno, vsebinsko je bil najbogatejši doslej, uvedba vstopnine pa pravih ljubiteljev ni zadržala doma.

Bas kitara Warwick Corvette $$ za Godbo Laško

Iz lanskoletnega sklada je Pivovarna Laško Union podelila še zadnjo donacijo – odlično bas kitaro Warwick Corvette $$, ki jo je prejela znamenita, evropsko priznano in večkrat nagrajena lokalna Godba Laško.

Vodno-ognjena multimedijska predstava

Vizualni vrhunec festivalskega dogajanja ostaja veličastna Vodno-ognjena multimedijska predstava. Gre za edinstven spektakel, ki se je razvil iz Vodne simfonije in tako letos slavi 10 obletnico.

hrana

Ulica okusov – kulinarika za gurmane

Ob sicer vsako leto pestri in tradicionalni festivalski kulinarični ponudbi, katere stalnica so priljubljene dobrote iz žara, se letos ljubiteljem dobre hrane obeta nova, še vznemirljivejša ponudba, ki dviguje kulinarično doživetje festivala na še višjo raven.

Montreux-Jazz-Festival

V Laškem tudi nastopajoči z Montreux Jazz festivala

Zvezdniški trio SuperHammers, v sestavi Stuart Hamm na baskitari, Chad Wackerman na bobnih in kitarist in klaviaturist Mike Keneally, bo prvič nastopil skupaj prav na našem festivalu v soboto, 15. julija, na odru Zlatorog.

kingston-novica

Kingston okrepljen z dvema pevkama

Kingstoni z nestrpnostjo pričakujejo nastop na letošnjem festivalu Pivo in cvetje Laško, saj je to prav gotovo poletni žur v Sloveniji. Na festivalu so že nastopili in se z veseljem spominjajo občinstva, ki si želi dobre zabave in glasba skupine Kingston je točno to – zabava, zabava, zabava!

Slovenski rokometaši gredo na evropsko prvenstvo …

… še prej pa na največjo zabavo v Laško!

Alfi Nipič z novima albumoma in življenjepisom

Alfi Nipič letos ob obletnici kariere, začel jo je pred 5. decembra pred 55 leti, pripravlja nekaj posebnega. Ob jubileju bo izšla posebna izdaja dveh kompaktnih plošč, ena z dvajsetimi pesmimi narodnozabavnega programa in ena z dvajsetimi popevkami, ter DVD s posnetkom koncerta ob 50. letnici glasbenega ustvarjanja, ki ga je imel 18. aprila 2013 v Športni dvorani Trata pri Škofji Loki; hkrati pa bo izšla tudi knjiga z Alfijevim življenjepisom.

Dan D – intimno ali udarno?

Dan D bo na festivalu Pivo in cvetje Laško nastopili v najbolj udarni in preverjeni podobi! Obiskovalci bodo lahko uživali v izboru največjih uspešnic njihove 20-letne kariere, zagotovo pa bomo deležni še kakega prebliska s strani karizmatičnega Tokca.

samantha-fox-with-memorabilia

Play It Again, Sam!

Njena uspešnica Touch Me (I Want Your Body) je bila v drugi polovici osemdesetih let na lestvicah po svetu med prvimi desetimi, na prvem mestu pa kar v šestih državah.